Endurance ratakausi alkoi


GRT ajaa tulevalla kaudella rata-autoilun Endurance Saloon -luokkaa tutulla 225 hevosvoiman BMW:lla. Kokoonopanossa Joni, Oiva ja Mika Gustafsson ja Hannu Nevasalo sekä varakuljettajat Jyrki Manninen ja Juha Pohtinen, joka tuurasi kauden avauskisassa olkapäävammaa potenutta Mika Gustafssonia. Kauden avauskisan GRT-ratatiimi ajoi Botniaringillä, josta tuli Endurance saloon -luokan yhdeksäs sija. Kisan voitti leppävirtalaisen Jari Tuhkasen Top Sport - talli.
- Toisen osakilpailun jätimme väliin, sillä autossa oli ensimmäisessä kisassa jarruongelmia ja tämä aika käytettiin auton säätöihin ja testaamiseen. Taso endurance saloonissa on sen verran kova, että kaluston ja miesten on oltava täydessä tikissä, Mika Gustafsson pohtii.
Toinen SM-osakilpailu ajettiin 16.-17.5. Kokkolassa. Endurance Saloon -sarjan muut osakilpailut ovat 23.-24.5. ajettava XIX Circuit Endurance, 13.-14.6. Botniaringin kisa, 11.7. Virtasalmen Motoparkin osakilpailu, 25.-26.7. 24 tunnin FED Race, 8.8. ajettava Momo Endurance, 12.9. ajettava Endurance Saloon sekä 3.-4.10. ajettava Momo-syysendurance osakilpailu.

 

Kisakalenteri


GRT netissä