GRT-kaksikko luottavaisena Vaalaan


Mika ja Joni Gustafsson starttasivat perjantaina luottavaisin mielin kohti Vaalaa, jossa ajetaan SM-sprintin osakilpailut lauantaina ja sunnuntaina. Mika kaasuttaa legendaluokassa ja Joni ajaa Pro-luokan lähdöt.
- Koko talven sprinttisarja ajetaan kahtena päivänä Vaalassa lauantaina ja sunnuntaina. Joni ajaa viikonlopun aikana kuusi lähtöä ja minä yritän kipeästä rintakehästä huolimatta startata neljään legendaluokan starttiin, Mika Gustafsson kertoi kaksikon lähtötunnelmista perjantaina.
Vaikka armeija painaakin Jonin hartioita ja muun muassa Kerimaan SM-snowcross meni piloille sairastelun takia, on Mika luottavainen Jonin iskukykyyn Vaalan SM-sprinttien osalta.

- Jonilta odotan kovaa panosta, vaikka taso Pro-luokassa onkin todella kova. Joni on osoittanut vauhtivaroja talven aiemmissa starteissa, "Kusti kertoo.

Mika Gustafsson sen sijaan itse on varovainen arvioidessaan omaa nykykuntoaan.
- Rintakehä on vieläkin niin kipeä, että todennäköisesti tarvitsen apurin vetämään kelkan käyntiin, hän naureskelee.
Kaksikko kävi viime viikonloppuna Vuokatissa, jossa SM-snowcrossin osakilpailu piti peruuttaa kovan pakkasen takia.
- Siellä mittari näytti -39 astetta, joten Vuokatissa ajettiin vain nuorten ja naisten EM-lähdöt. Joni ajoi testimielessä harrasteluokan kavereiden kanssa harrastelähdöt. Lopputalven osaltakin pääpaino ja keskittyminen on kelkan testaamisessa ensi talvea varten, Arctic Cat -kelkkoihin tyytyväinen Mika Gustafsson kertoi.

 

Kisakalenteri


GRT netissä