GRT:lla oma osasto moottorikelkka ja ATV-messuilla


Talvi alkaa myös Mika ja Joni Gustafssonin GRT Racing Teamilta vuoden 2006 Moottorikelkka ja ATV-ajoneuvojen erikoismessuilta, jotka järjestettiin 14.-15. lokakuuta Jyväskylän Paviljongissa.
- Meillä oli Jyväskylän messuilla 84 neliön hulppea messuosasto keskeisellä paikalla ja osasto rakennettiin silmälläpitäen ennen kaikkea yhteistyökumppaneitamme. Messuilla oli mukana rajattu määrä kisatalleja, jotka esittelivät talven kalustoaan, Mika Gustafsson toteaa.
Messuilla oli moottorikelkka -kaluston lisäksi mukana ATV -ajoneuvoja ja Off-Road -pyöriä.
GRT Racing Team on kasvanut kesän aikana yhdellä Gustafssonilla lisää, kun talliin on liittynyt tulevan talven ladyluokan kisoihin osallistuva Mika Gustafssonin Laura-tyttö.
- Ajamme tulevana talvena Lauran kanssa Lynx RAVE 600 HO -kelkalla ja Jonin alla on Ski-Doo MXZ 550X. Racing Teamilla on hyvät yhteistyökumppanit ja kausibudjettimme on kohtuullinen, Gustafsson tuumii.
Pääyhteistyökumppanina jatkaa Varkauden Mainospalvelu, joka on muun muassa teipannut kuljetuskaluston uusin värityksin. Muita yhteistyökumppaneita GRT Racing Teamilla ovat tulevan talven kisoissa varaosista ja huoltopalveluista vastaava Kymppikone, Kihla-Kello, kuntoilukeskus Liike, Koukku-Koponen, Autokari, ST1, Konemalissi, Valvoline, Fixus, Squeezy ja luonnollisesti Varkauden Varaosapiste.
- Näkyvyys kelkkakisoissa hyödyntää myös omaa liiketoimintaani ja nämä messut tarjottiin ennen kaikkea uskollisille yhteistyökumppaneillemme, ensi talvena reilut kymmenkunta moottorikelkkakisaa ajava Mika Gustafsson sanoo.
"Kusti" kaasuttaa legendaluokassa ja nuorempi Joni Gustafsson Sport600 -luokassa.
- Tammikuussa ajamme pääasiassa sprinttikisoja ja lopputalvi sujuu crossi- ja endurokisojen merkeissä, Gustafssonit suunnittelevat.
Myös ensi talvena GRT Racing Teamin edesottamuksia voi seurata tämän internet-palvelun eli www.grt.fi -välityksellä. Nettisivuilta löytyvät kisaraportit tuoreeltaan.

 

Kisakalenteri


GRT netissä