GRT:lle Arctic Catit Rovaniemen MK-messuilta


GRT - tallin mk-kuskit Mika ja Joni Gustafsson keräsivät edellistalven mk-kisoista yhteensä 26 pyttyä. Mika sijoittui legendaluokan SM-sprintissä hopealle ja Joni oli P600 -luokassa viides ajaen muun muassa Kerimaan EM-snowcrossissa erävoiton.

Marraskuun alussa kaksikko osallistui Rovaniemen moottorikelkkamessuille ja  lumille pääsy alkaa olla jo kaksikon mielessä lähestyvää kelkkakautta  silmälläpitäen.
- GRT:n osalta olemme tehneet määrätietoista työtä jo muutaman vuoden.
Nyt se on huomioitu, sillä me molemmat saamme ensi talvena käyttöömme Arctic Catin tehdaskaluston, jota päästään testaamaan tulevilla lumilla, Mika Gustafsson kertoo.
Mika ja Joni pääsivät tutustumaan uuteen kalustoonsa Rovaniemen mk-messuilla ja uudet kirkkaanvihreät luminuolet on saatu jo Varkauteen.
Mika ja Joni kuuluvat Team Arctic Cat Finlandiin sprinttipuolen tehdaskuljettajina ja snowcrossissa tehdastiimin täydentää Olli-Pekka Mäkipeura.
- Taloudellisesti tämä merkitsee meille valtavasti, Mika Gustafsson huomauttaa.
Joni Gustafsson suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan Kajaanissa ja hänen onnekseen Rommakon moottorikelkkakeskus on aivan käden ulottuvilla.
- Joni on treenannut varuskunnassa hyvin ja parhaillaan hän ajaa  yhdistelmäajoneuvokorttia kuljetuskomppaniassa. Varusmiesaikaa kestää ensi heinäkuulle saakka. Tavoitteena on päästä Rommakkoon ajamaan jo ensi  viikonloppuna, mikäli vain lumitilanne sen sallii, legendaluokan kisoja ensi talvena täysillä vääntävä Mika Gustafsson tuumii.

 

Kisakalenteri


GRT netissä