GRT neljäs Alastarossa


GRT-ratatiimi Mika Gustafsson, Oiva Gustafsson, Joni Gustafsson ja Hannu Nevasalo ajoivat hienon neljännen sijan rata-autoilun endurance saloon 12 tunnin miehiä ja autoja koettelevassa kisassa Alastarossa.
- Alastaro sujui hienosti epäonnisen Motoparkin kuuden tunnin kisan jälkeen, jossa sijoituimme 27:nneksi rengasrikkojen sävyttämässä kisassa, jossa virranjakajakin pätki, Mika Gustafsson sanoi.
Gustafsson itse ajoi neljä ja joni viisi ajokertaa. Oiva Gustafssonille ajokertoja kertyi kolme
- Neljällä miehellä vedettiin koko uuvuttava kisa ja kilometrejä kertyi yhteensä 1077. Hannu (Nevasalo) kärsi selkävaivoista, joten hän ajoi vain kerran. Kukin ajokerta oli pituudeltaan 50-55 minuuttia, Gustafsson kuvaili kisaa, joka päättyi Opelix Racing -tallin voittoon.
Koknaiskisassa GRT-tiimi sijoittui kuudenneksi.
- Luokassamme oli 14 autoa ja me ajoimme saloon -luokassa kuviorenkailla. Kaiken kaikkiaan autoja kisassa oli 30. Autoon (BMW 325i) alkaa säädöt vähitellen löytyä kohdalleen.
"Kusti" itse ajoi kisan sykemittari rinnassaan ja ranteessa.
- Syke nousi tiukoissa paikoissa ja eksoottisissa tilanteissa radalla jopa 193:aan, kun olen saanut sykkeen esimerkiksi Vattuvuoren rinteessä korkeimmillaan fyysisessä treenissä 170:aan.
"Kusti" laski, että hän on osallistunut alkuvuoden aikana jo 24 eri kilpailuun.
- Siinä on mukana 15 moottorikelkkakisaa, viisi endurance rata-autokisaa, yksi maastopyörä ja soutukisa sekä yksi uistelu- ja saunomiskisa. Elokuun pidämme rata-autoilussa kilpailutaukoa, mutta maastopyöräkisa ohjelmaan saattaa sopia, jos sopiva sellainen löytyy, Mika Gustafsson sanoo.
Rata-autoilun endurance -kausi GRT-tiimiltä jatkuu 13. syyskuuta ahveniston kisalla. Loppukesän ohjelmassa tiimillä on myös 20-21. syyskuuta ajettava Botniaringin kisa ja kauden päättävä Alastaron kilpailu 28. syyskuuta

 

Kisakalenteri


GRT netissä