GRT polki Tahkolla


GRT-kuskit Joni ja Mika Gustafsson polkivat viime viikonloppuna Tahkon  MTB-maastopyöräilykisan 25 km:n matkan ja sijoittuivat 130 matkaan lähteneistä mukavasti  kumpikin 30 parhaan joukkoon.
Joni oli Mikaa parempi polkemalla peräti 16. sijalle. Noin seitsemän minuuttia Jonia myöhemmin maalilinjan ylittänyt Mika sijoittui hänkin hyvin 26. sijalle.
- Tämä oli meille ensimmäinen maastopyöräkisa, mutta mielenkiintoista lajia aiotaan jatkaa jatkossakin. Tahkovuorta poljettiin ylös ja alas ja rata oli kivikkoinen, mutainen ja osin liukas. Väliin matkaa taitettiin hiihtoladun pohjaa, joka tuntui kuin liimamatolla polkisi, "Kusti" tuumi ensikokemustaan maastopyöräilystä.
Varsinkin alamäet GRT-kaksikko uskalsi vetää riskillä.
- Ohittelimme alamäissä muita. Todennäköisesti moottorikelkkailusta on ollut hyötyä alamäkiajoon, jossa vauhti nousee. Startanneista matkan varrellekin jäi 18 polkijaa, "Kusti" tuumi ja sanoi 11.-12. heinäkuuta tulevan viikonlopun olevan kiireinen.
- Samana viikonloppuna ohjelmassa on Sulkavan Soudut Mittarihuollon kirkkoveneessä perjantaina 11.7. ja heti seuraavana päivänä 12.7. ajamme GRT-tiimillä endurance saloon ratakisan Virtasalmen Motoparkissa, "Kusti" katselee jo tulevaa kilpailuohjelmaansa.

 





Kisakalenteri


GRT netissä