GRT:sta tulossa urheiluseura


Mika Gustafssonin suunnitelmissa on perustaa ja rekisteröidä Gustafsson Racing Team -tallista virallinen rekisteröity urheiluseura.
GRT ry:n lajeina tulisi moottorikelkkailun lisäksi olemaan muun muassa rullaluistelu ja -hiihto sekä maastopyöräily.
- GRT ry on seurana työn alla ja tavoitteena on kehittää kaikkia lajeja eli moottorikelkkailua, maastopyöräilyä ja rullalajeja ja koota asian harrastajat ja laji-ihmiset samaan seuraan, Gustafsson vihjaa.
 
Gustafsson sanoo tulevan talven olevan moottorikelkkailussa mielenkiintoisen, koska Moottoriliiton kisojen lisäksi näillä lumilla ajetaan myös uuden lajijärjestön Suomen Moottorikelkkailijat ry:n kisoja.
 
- Uuteen lajijärjestöön SMK:hon on liittynyt jo viitisenkymmentä moottorikelkkailuseuraa. Uuden järjestön tavoitteena on kehittää moottorikelkkailua urheilulajina, M40 -sarjassa Soinissa ajanut Mika Gustafsson pohtii.
Hän oli omassa luokassaan lauantaina kolmas ja sunnuntaina toinen voiton mentyä Jokke Peräsalolle.
- Lauantain ensimmäisessä startissa vedin liian pitkän ilmalennon ja ajauduin vähän ulos radalta. Tilannenopeus oli liian kova. Muut pätkät otinkin enemmän tai vähemmän varman päälle ja ajoi ilman riskejä kolme kakkossijaa, Mika tuumi.
 
Ensi viikonlopuksi Gustafssonit suuntaavat Hyrynsalmen Ukko-Hallaan, jossa odottaa talven ensimmäinen kolme erikoiskoetta käsittävä 60 km:n endurokisa.
 
- Sprintin ohella panostamme tänä vuonna enemmän enduroon kuin snowcrossiin. Jo viime kevättalvella ajoimme endurokisoja ja muun muassa kelkkojen iskunvaimennukseen panostettiin vahvasti yhdessä Janne Sokan ja Kari Silvastin kanssa. Olemme ajaneet jo tänä talvena testejä Ukko-Hallassa, Heinäveden reitillä ja GRT:n vuokraamalla omalla testiradalla
Pieksämäen Peiposjärvellä, Mika Gustafsson kertoo.

 

Kisakalenteri


GRT netissä