Joni ajoi kakkos- ja nelossijat Kerimaalla


Joni Gustafsson kaasutti kakkos- ja nelossijat viime viikonloppuna Kerimaassa snowcrossin EM-osakilpailujen yhteydessä ajetuissa kansallisissalähdöissä.

Lauantain kisasta Jonin tuomisina oli kakkossija Sport 600 -luokastaVille-Marko Koiviston perässä ja sunnuntaina irtosi samasta luokasta nelossija.

- Lauantain kisassa Joni voitti ensimmäisen lähdön, mutta joutui toisessa ratkaisevassa startissa päästämään Koiviston edelleen. Lauantai oli hyvä kisapäivä, sillä Kerimaalla oli paikalla koko Suomen kärkikaarti ja taso oli kova, kisaa sivusta tällä kertaa seurannut Mika Gustafsson totesi.

Sunnuntain kisassa Joni ajoi kummassakin lähdössä nelossijat sport 600 -luokassa.

- Sunnuntaina etuiskunvaimennin meni poikki toisessa startissa Jonin ollessa siinä vaiheessa kolmantena ja kytätessä kakkossijaa. Kato kävi kovana, sillä luokan yhdeksästä kuskista vain neljä pääsi maaliin, Mika Gustafsson kertoi ja kehui Kerimaan EM-snowcrossin puitteita.

- Olosuhteet olivat kerrassaan loistavat. Lunta oli ajettu hyvin radalle ja puitteet olivat arvoisensa EM-kisatapahtumalle, polvensa ja kylkensä Rommakon edellisviikonvaihteen kisassa veteraaniluokassa telonut "Kusti" tuumi.

 

Kisakalenteri


GRT netissä