Joni ja Mika jatkavat Arctic Catin tiimikuskeina


Mika ja Joni Gustafsson valmistautuvat jo täyttä häkää tulevaan mk-kauteen.
Kumpikin VRT-kuski jatkaa Arctic Catin tiimikuljettajana myös tulevilla lumilla.
- Panostus on kova ensi talveen, sillä uusia tallikuskeja on viisi entisten lisäksi, kertoo Marko Tarkiainen Arctic Catia maahantuovasta Sumekosta.

Tallipäällikön mukaan Arctic Catin tiimikuskeja snowcrossissa ovat Rovaniemen Olli-Pekka Mäkipeura, Aki Pihlaja, Iisko Näkkäläjärvi ja Risto Juujärvi, Joni Gustafsson Varkaudesta, Pieti Puhakka Kouvolasta ja Fredrik Herten Pietarsaaresta.
- Hamme näkyvyyttä ja menestystä tulevan talven kisoista. Talvi 2012 tulee olemaan Arctic Catille 50-vuotisjuhlavuosi ja tuleva talvi on sille pohjustusta, Tarkiainen toteaa.
Hän oli tyytyväinen viime talven menestykseen ja myös kelkkojen myyntiin.
- Viime talvena Suomessa myytiin 4000 moottorikelkkaa, joista 400 oli Arctic Cateja. Nyt markkinaosuutta on tavoite nostaa 10 prosentista 15 prosentiin, Tarkiainen laskeskelee´ja sanoo Arctic Catien olevan kisakelkkoina vahvoja.
Yksi kauden päätavoitteista tallille tulee olemaan
Suomessa Tuurissa 26. maaliskuuta kaasutettava snowcrossin MM-kilpailu, jonne tallipäällikkö on kasaamassa kovan joukkueen.
- Tottakai tiimikuskimme ajavat myös SM-osakilpailuja, PM-osakilpailuja ja EM-osakilpailuja. Esimerkiksi Ruotsissa ajetaan muutama kisa ja sinne lähetetään kotimaassa menestyneimmät kuskit.
Snowcrossin tiimikuskien lisäksi Arctic Catilla on myös oma sprintti ja enduroryhmä, johon kuuluvat Jukka Nyberg, Jenny Alatalo, Mika Gustafsson, Markus Puoliväli, Petri Roininen ja Arto Tauliio.
- Päänäkyvyys tulee kuitenkin snowcrosskisojen kautta. Muun muassa Kelkkakunkku ajetaan tulevana talvena Tahkon sijasta Lahdessa, myös moottorikelkkamessuilla näkyvästi esillä olleen Arctic Catin tehdaskalustosta vastaava Tarkiainen korostaa.

 

Kisakalenteri


GRT netissä