Joni voittoihin Iso-Syötteellä ja Vuokatissa


GRT:n mk-kuskit Joni ja Mika Gustafsson eivät lepää laakereillaan kesäaikanakaan. Kumpikin on pyörittänyt vimmatusti Trek-maastopyöriään ja menestystäkin on tullut mukavasti kansallisissa mtb-kisoissa.
Joni Gustafsson on polkenut voittoihin Iso-Syötteen ja Vuokatin kisoissa ja Tahkolta irtosi kakkossija. Finlandia -maastopyörätapahtuman yleisessä sarjassa Joni oli tänä kesänä 29:s.
- Takana on jo parituhatta kilometriä maastopyörällä ja kesä on vielä kesken. Itsekin olen ajanut maastopyöräkisoissa sijoille 5-11. Vuokatissa olin Jonin voittamassa kisassa viides ja Iso-Syötteellä kuudes. Veli-Heikki Mustonen on tehnyt meille ohjelmat ja ollut myös harjoituksissamme hienosti mukana. Kesän kunto mk-kisoja ajatellen vaikuttaa aika timmille, Mika Gustafsson kertoo.
Gustafsson on ollut kiireinen mies kesäaikana myös muilla rintamilla.
- Ohjelmassa on ollut muun muassa Joroisten Finntriathlonin pikatriathlon ja olin myös itse Teräsmieskisojen järjestelytehtävissä mukana. Sulkavakin tuli soudettua kirkkoveneessä ja ohjelmassa on ollut lisäksi myös rullaluistelukisoja.
Rullaluistelun veteraanien SM-kisa "Kustin" ohjelmassa on ensi viikonloppuna 2. syyskuuta Tampereella.
- Sunnuntaista on tulossa tiukka kolmen kisan päivä. Jos kaikki natsaa kohdalleen osallistun aamulla Huittisissa rullaluistelutapahtumaan, josta jatkamme iltapäiväksi Tampereen SM-rullakisaan. Siellä ohjelmassa on 300 metrin ja 7 km:n matkat, Mika Gustafsson kertoo.
Mk-kuviot ensi kaudeksi GRT-kaksikolla on toistaiseksi auki.
- Kaikki riippuu myös työkuvioista,

 

Kisakalenteri


GRT netissä