Jonin tavoitteena SM-kulta


Joni Gustafsson otti viime kaudella MK-sprintin SM-hopeaa Kiteellä ja SM-kultakin oli hetken jo varkautelaiskelkkailijan hyppysissä, mutta himmeni hopeaan protestin myötä.

- Tällä kaudella se kulta sitten otetaan. Kausi käynnistyy todennäköisesti joulukuussa Kemijärven kansallisilla. Päätähtäin on SM-sprinttikisoissa, mutta talveen mahtuu myös enduro- ja snowcross -kisoja, hyvässä fyysisessä iskussa kauteen lähtevä Joni Gustafsson kertoo.

- Testit ja syksyllä ajetut maastopyöräkisat ovat osoittaneet, että fysiikan pitäisi olla edellisvuotta parempi, jolloin olin armeijassa, itseluottamusta uhkuva GRT-pilotti tuumii ja sanoo myös kaluston uudistuvan tuleville lumille, joita nuorukainen odottaa ja innolla ja malttamattomana.

- Uusia Arctic Cateja tässä jo odotellaan yhtä lailla kuin lumille pääsyä, GRT:n hankkimaa omaa tampparia kuntoon syksyn mittaan myös laittanut Joni kertoo.
GRT on vuokrannut Pieksämäen Peiposjärveltä myös peltomaa-aluetta, jonne on alkutalven aikana tarkoitus rakentaa tiimille oma harjoitusrata-alue, jossa kelkkoja päästään testaamaan.

- Oma treenirata on tulossa. Sillä säästetään aikaa vieviä treenimatkoja pohjoiseen, kun oma lumetettu ja tampattu harjoituskeskus on tässä lähellä käden ulottuvilla, Mika Gustafsson sanoo.

 

Kisakalenteri


GRT netissä