Tokin Pysäkillä tapahtuu


GRT ja Varkauden Varaosapiste on avannut Tokin pysäkille Kuvansiin uuden automaalaamon ja kattavan autopeltikorjaamon.
Tokin Pysäkille automaalaamon ja -korjaamon yhteyteen rakennetaan myös uudentyyppiset edustustilat, jotka Varkaudesta vielä tähän asti ovat puuttuneet.
GRT ja Varaosapiste on vuokrannut osan tiloista Saunarekka -yritykselle, joka tarjoaa jatkossa yrityksille ja yksityisasiakkaille extreme-tyyppisiä viihdepaketteja.

Automaalaamo Tokin Pysäkille avattiin jo vuodenvaihteessa ja nyt GRT:n hankkiman kiinteistön yhteyteen remontoidaan muun muassa edustussaunatiloja.
- Saunarekkayrittäjä Markus Nenosen kanssa solmitun sopimuksen myötä kiinteistön yhteydeen tulee myös saunarekka ja rakennuksen sisältä löytyy myös F1 -auto, jolla voi kokeilla formula-ajoa simulaattorilla, Mika Gustafsson kertoo.

Nenosen mukaan Ruotsista hankittu F1 -auto on kiertänyt jo lukuisissa eri tapahtumissa.
- Formula-auton runko on vuoden 1998 Jordan-tallin F Ykkösautosta, jota kuskasivat aikoinaan Ralf Schumacher ja Damon Hill. Jatkossakin auto kiertää eri tapahtumissa saunarekan tavoin, mutta on myös Tokin Pysäkillä käytössä Varkauden talousalueen yritystapahtumissa, joita voi vuokrata täältä. Viimeksi F1 -auto oli Raisiossa, jossa parisataa kuskia kävi kokeilemassa ajotaitoaan, Nenonen kertoo.
Hän sanoo Formulasimulaattorin tuovan Tokin Pysäkin moottoriurheilukeitaaseen aimo annoksen extremea ja eksotiikkaa.
- Tuomme nyt uudenlaisia palveluja alueen yrityksille. Formulalla voi ajaa myös keskinäisen kisan eli nopein kierros ja nopein kuski palkitaan, Nenonen kertoo.

- Tarkoitus on hoitaa fasiliteetit kuntoon ja avata Tokin Pysäkki sitten. Täällä voi jatkossa järjestää extremeiltoja ja vaikka tyky-tapahtumia yrityksille, Mika Gustafsson sanoo.
Kiinnostus uutta palvelua kohtaan on Gustafssonin mukaan ollut kova.
- Varauksiakin on jo tehty. Järjestämme muun muassa pilkkikisat, joiden päätteeksi tänne on mukava tulla saunomaan, syömään ja rentoutumaan, Mika "Kusti" Gustafsson kertoo.

 

Kisakalenteri


GRT netissä