Uusi rytmi tuonut harjoitteluun tehoja


Mika Gustafsson on omaan kuntoonsa tyytyväinen moottorikelkkailun kisakauden
kynnyksellä.
Mies on tehnyt Joni Gustafssonin tavoin töitä ahkerasti niin maastopyörällä kuin rullaluistimillakin Vattuvuoren vaellus- ja sauvarinnelenkkien lisäksi.
- Kesän aikana olen järkeistänyt harjoitteluani. Menen joka ilta nukkumaan  kymmeneltä ja herään aamusaunaan viideltä. Puolikuusi vedän sitten tunnin, puolentoista tunnin harjoituksen, jonka jälkeen on freesi olo aloittaa työpäivä. Mielestäni yrittäjänä on parempi treenata aamutuimaan kuin väsyneempänä  työpäivän jälkeen. Aamulla harjoitus puree ja tehoaa kroppaan paremmin, myös  Sulkavan souduissa ja firmasaunomisen MM-kisoissa kesän aikana pistäytynyt  Gustafsson järkeilee.

GRT:n toiminta on muuttunut ympärivuotiseksi, sillä moottorikelkkailun ja  rata-autoilun lisäksi pokaaleita on hankittu kesän aikana myös rullaluistelukisoista ja kuntoa hankitaan myös osallistumalla maastopyöräilytapahtumiin.
GRT-kaksikon personal trainer Veli-Heikki Mustonen onkin tyytyväinen  kelkkamiesten nykykuntoon.
- Kesän ohjelmassa oli muun muassa neljä tiukkaa maastopyöräilykisaa (Tahko, Sappee, Finlandia maastopyöräily sekä Lahden Tiirismaan valloitus), jotka kävivät  sopivina testeinä ja kunnonkohotustilaisuuksina. Utin rullaluistelukisoissa Joni ja  Mika voittivat omat sarjansa. Kisat ovat parasta treeniä, Mustonen korostaa.
VeeHoo Mustonen viekin GRT-tiimin viikon lumileirille Vuokattiin joulukuun alussa.
Vuokatissa Mika ja Joni Gustafsson pääsevät kokeilemaan jo kelkkavauhtiakin  fyysisten hiihtotreenien ohella.

 

Kisakalenteri


GRT netissä