Uusia kokemuksia


GRT:n mk-kaksikko Mika ja Joni Gustafsson eivät ole levänneet laakereillaan kesällääkään, vaan osallistuneet aktiivisesti muun muassa maastopyörä- ja triathlontapahtumiin.
- Joroisten triathlonin pikamatka oli uusi kokemus. Varsinkin 400 metrin uinti tuntui haasteelliselta, kun kolme talvea sitten katkennut solisluu rajoitti kauhomista. Uinkin Joroisissa kylkityyliä ja rantauduin viimeisten joukossa, Joroisten Finntriathlonissa vahvasti mukana myös sponsorin roolissa ollut Mika muisteli.
Pyörän päällä 20 km:n matka sujui jo paremmin.
- Olen ajanut vain maastopyörällä, joten kevyen maantiekilpurin selkään hyppääminen kylmiltään oli taas uusi ja outokin kokemus. Mutta vaihtelu virkistää ja aina pitää kokeilla uusia haasteita, "Kusti" tuumi ja yllättyi varsinkin juoksukunnostaan.
- Vitosen juoksu sujui näistä kolmesta triathlonlajista oikeastaan parhaiten, kokonaisajalla 1.33.42 Joroisten pikatriathlonissa 47:nneksi sijoittunut "Kusti" kertoi.
Uintiin hän käytti aikaa 11.27 ja pyöräily sujui ajassa 52.14. Juoksuosuus vei tasan puoli tuntia eli 30.01.
Toinen GRT-pilotti Joni Gustafsson sen sijaan ylitti maalilinjan Joroisten Teräsmieskisoissa hienosti sijalla 31 kellon näytettyä loppuaikaa 1.19.35. Jonin uinti sujui aikaan 9.34 ja pyöräilyyn hän käytti 43.50. Juoksukin kulki mukavasti aikaan 26.09.
- Kesän ohjelmassa välipaloina on ollut myös rullaluistelukisoja Leppävirralla ja Harjurannalla, jossa osallistuin myös 4 km:n vuorijuoksuun.
Kovin kiskaisu "Kustille" on tänä kesänä ollut kuitenkin Tahkon 25 km:n maastopyöräkisa, jossa hän nappasi 201 osanottajan joukossa yhdeksännen sijan.
- Tulin maaliin hetikohta "Hessun" (Veli-Heikki Mustosen) perässä, joka sijoittui Tahkon kisassa seitsemänneksi. Aikakin parani edelliskesästä kaksi minuuttia ja ero kärkeen kaventui tuntuvasti, seuraavaksi Joroisten Finntriathlon crossiin katseensa suuntaava Mika Gustafsson kertoo.
- Joroisissa kisataan 27. elokuuta ja olen Kanavankankaan kisassa vahvasti myös järjestelypuolella mukana. Toivomme Joroisiin kovaa osanottoa, sillä parhaille on luvassa rahapalkinnotkin, Juuso Kutvosen kanssa Finntriathlon crosskisaa järjestävä Mika kertoo.
Hän muistuttaa GRT-kaksikon jatkavan Arctic Catin tallikuskeina myös tulevilla lumilla.
- Ensi talvi on tallille tärkeä. Onhan se 1962 syntyneen Arctic Catin 50-vuotisjuhlavuosi, "Kusti" huomauttaa.

 

Kisakalenteri


GRT netissä