Viron matka edessäGRT-kaksikko Mika ja Joni Gustafsson lähtee ensi viikonloppuna Viron Tamsaluun, jossa ajetaan lauantaina 23. helmikuuta kansainvälinen kahden tunnin kestävyysendurokisa ja sunnuntain ohjelmassa kaksikolla on snowcrosskilpailu.

- Viron kisa tuli yllättäen kisakalenteriin, kun Arctic Catin maahantuojalta Sumecolta tuli soitto alkuviikosta. Viroon matkaavaan tiimiin kuuluu muun muassa iskareita valmistava alan guru Kari Silvast Lahdesta ja tiimissä on mukana myös kuopiolainen Janne Sokka, vaikka hän ei Viron matkalle lähdekään, "Kusti" toteaa.


Viron kisa on GRT-kaksikolle tuiki tuntematon kilpailu.

- Se on samalla pr- ja pioneerireissu Viron maaperälle. Katsotaan millaisen vastuksen pystymme antamaan paikallisille kuskeille, "Kusti" pohtii.
Kansainvälisiä kisoja GRT-tiimillä on ohjelmassa tällä talvella enemmänkin.

- Odottelemme kuumeisesti jo Venäjän Siperian Jamalin niemimaan Salekhardissa 23. maaliskuuta ajettavaa kansainvälistä enduromarathonia, jonne on tulossa komea kansainvälinen osanotto. Tapahtumaa saapuu kuvaamaan muun muassa Venäjän toiseksi suurin kanava RTR, jolla on noin sata miljoonaa katsojaa, joten matkailumielessäkin näkyvyys on hyvä, Siperian matkalle yhteistyökumppaneita parhaillaan hakeva Gustafsson tuumii.

 

Kisakalenteri


GRT netissä