GRT tervehtii


Varkaudessa toimiva GRT eli Gustafsson Racing Team perustettiin 2000-luvulla edistämään talousalueen moottoriurheilua

GRT:n perusti Mika Gustafsson, joka on toiminut tiiviisti moottoriurheilun eri lajeissa mukana jo lähes 20 vuotta. Mika Gustafsson on toiminut muun muassa Varkauden Urheiluautoilijoissa ja ollut myös kisajärjestäjänä eri auto- ja moottorikelkka- kilpailuissa muun muassa kilpailun johtajana, ratamestarina ja hinauspäällikkönä. Viimeiset kymmenkunta vuotta Mika Gustafsson on panostanut moottorikelkkailuun, jossa GRT on tallina niittänytkin valtakunnallista menestystä. Myös Mikan poika Joni Gustafsson on yksi Suomen nousevista moottorikelkkakuljettajista ja saavuttanut hänkin jo menestystä kansallisella tasolla Suomenmestaruusmitaleita myöten. 

Tiedotteet


26.3.2014
GRT-tiimi suuntaa viikonlopuksi jälleen Siperiaan, kun Yamal Nenetsian hallintoalueen Salekhardissa ajetaan jälleen kovatasoinen kansainvälinen mk-enduromaraton sekä  vietetään  jenetsien kansanjuhlaa.

GRT-kuskeista Joni Gustafsson voitti viime vuonna Siperian kelkkamaratonin Supersport-luokan ja palasi Suomeen 800 000 ruplaa rikkaampana. Joni puolstaa siis viime vuotista voittoaan, mutta arvelee tämän vuoden kisan voitosta kehkeytyvän kovempi kisa kuin vuosi sitten, onhan hän päässyt vähälumisen talven takia ajamaan normaalia vähemmän harjoitus- ja kilpailukilometrejä.

Poiminta galleriastaNäytä kaikki
Kisakalenteri


GRT netissä